Advokaterne på Charlottenlund station

 

Advokatrådgivning indenfor ansættelsesret, arbejdsret,
selskabsret og erhvervsret.

 


Advokaterne på Charlottenlund Station,
består af Bruun-Kiilerich Advokater ApS, Tangna Law v/Tina Ravn og Rose Advokater v/Caspar Rose. Vi tilbyder erhvervsretlig advokatrådgivning indenfor, ansættelses- og arbejdsret, selskabsret, M&A, HR-M&A og generel erhvervsret.

I vores advokatfællesskab har vi en stærk erhvervsretlig profil, med et internationalt perspektiv, høj faglighed og erfarne advokater. Vi vægter det gode samarbejde, med faglig sparring på højt niveau, og at vi i fællesskabet kan tilbyde erhvervsretlig advokatrådgivning af højeste kvalitet, for både nationale og internationale klienter.

Som en del af samarbejdet, tilbyder vi vores klienter en full-service rådgivningsløsning, med advokatydelser tilpasset vores klienters behov, uanset om der er tale om den helt store internationale virksomhed eller den helt nystartede iværksætter. Som en del af vores services, tilbyder vi advokatrådgivning på både dansk, engelsk og kinesisk, blandt andet i forhold til indgåelse af kontrakter, konfliktløsning, retssager og forhandlinger.

Vores kontorer er beliggende i dejlige omgivelser, i den gamle stationsbygning, på Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund. Vores klienter kan nyde gratis parkering, eller tage S-toget lige til døren.

Bruun-Kiilerich Advokater 

Advokat Kiki Lara Bruun-Kiilerich er indehaver, og ansvarlig partner i Bruun-Kiilerich Advokater og tilbyder advokat rådgivning indenfor ansættelses- og arbejdsret, selskabsret, M&A, HR-M&A, HR-interim og generel erhvervsret.

Vi har stor erfaring med rådgivning af alle typer virksomheder, lige fra den helt nystartede iværksætter til de store multinationale selskaber. Uanset hvilken type virksomhed du har, sørger vi for at tilpasse rådgivning så den tager højde for netop din virksomhed, branche og fremadrettede drift og vækst.

Vi har med baggrund som in-house legal counsel, opnået en god og værdifuld kommerciel indsigt, som vi dagligt anvender, for at sikre dig den bedst mulige værdi af vores rådgivning.

Bruun-Kiilerich Advokater ApS
Phone: +45 40 73 42 58
E-mail:
kontakt@bk-legal.dk
www.bk-legal.dk

CVR.nr. 40110609

 


Tangna Law 

Advokat Tina Ravn og solicitor, er indehaver af Tangna Law, der er en dansk etableret advokatvirksomhed med et stærkt internationalt fokus, særligt i forhold til Danmark og Kina. Tangna Law, tilbyder advokat rådgivning indenfor erhvervsret, stiftelse af virksomhed, M&A, selskabsret, finans, IPR, samt rådgivning på mandarin.

Læs mere om Tangna Law og vores services på read more about Tangna Law and our services at: www.tangnalaw.com

CVR.nr. 35106855

 

 

 

 

 

 

Tangna law Advokat Tina Ravn og solicitor


Rose Advokater 

Advokat Caspar Rose, er indehaver af Rose Advokater, og tilbyder en vifte af højtspecialiseret rådgivning inden for erhvervsret, med et særligt fokus på selskabsret, kontraktsret, bestyrelsesarbejde samt erstatningsret (primært ledelsesansvar).

Læs mere om Rose Advokater og vores services på www.roseadvokater.dk

CVR.nr. 25863313

 

 

 

 

 

 

 

Caspar Rose, Rose Advokater

Kontakt Advokaterne på Charlottenlund station

 

Som advokater er vi specialiserede i erhvervsret, selskabsret, ansættelsesret og arbejdsret.

+45 40 73 42 58

Charlottenlund: Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Mandag-Fredag 09:00-17:00

Afkrydsningsfelt

10 + 11 =

Kom i gang

Vi kan bistå dig i en lang række juridiske sager.

Hos Advokaterne på Charlottenlund station yder vi professionel hjælp og rådgivning i øjenhøjde. Vi har mange års erfaring indenfor alle aspekter af virksomheders juridiske dele og kan derfor rådføre jer gennem hele processen.