Iværksætteri

 

Hos Bruun-Kiilerich Advokater kan du få rådgivning som iværksætter. Både hvis din virksomhed er etableret, men også til dig som er helt ny i feltet. 

  

 

 

 

 

indhold:

Pakke 1

  • 1 times advokatrådgivning
  • Stiftelsesdokument
  • Vedtægter
  • Ejerbog
  • Anmeldelse til Erhvervsstyrelsen
  • Selskabsmappe med selskabets samlede originale selskabsdokumenter
  • 1 times opfølgende advokatrådgivning efter ca. 6 måneder/behov

Pris i alt: DKK 4.500,00 ekskl. moms

Bemærk venligst at i tillæg hertil kommer gebyr for selve stiftelsen og registrering ved Erhvervsstyrelsen på DKK 670,00.

indhold:

Pakke 2

  • Hele pakke I
  • En ejeraftale, tilpasset netop jeres virksomhed og situation
  • 1 times rådgivning om ejeraftalen

 

Pris i alt: DKK 12.500,00 ekskl. moms

Bemærk venligst at i tillæg hertil kommer gebyr for selve stiftelsen og registrering ved Erhvervsstyrelsen på DKK 670,00.

Pakkeløsning 1

1 times rådgivning i forhold til valg af selskabsform, ejerforhold og juridiske faldgrupper for iværksættere, så du er sikret at din virksomhed kommer godt fra start og den juridiske ramme er i orden.

De nødvendige juridiske standarddokumenter, som er påkrævet for at kunne stifte et kapitalselskab, (et anpartsselskab ApS eller aktieselskab A/S).

1 times opfølgende rådgivning, når din virksomhed har været i drift i ca. 6 måneder. Så du er sikret at du som selskabsejer er opdateret på nyt, og får den rette rådgivning i forhold til din virksomheds fortsatte drift, udvikling og vækst. Det kan f.eks. værre du allerede er nået til at skulle ansætte virksomhedens første medarbejder, skal have rådgivning til indgåelse af en leverandørkontrakt, en eneforhandler aftale eller noget helt tredje.

For at sikre at din virksomhed kommer godt fra start, er du hos Bruun-Kiilerich sikret kompetente rådgivning, sådan at du og din virksomhed får struktureret både selve opstartsprocessen bedst muligt, men i særdeleshed også får sikret din virksomheds fortsatte vækst og kommercielle udvikling.

Hos Bruun-Kiilerich Advokater, samarbejder vi med flere dygtige revisorer og er altid parate til at hjælpe vores klienter med en henvisning og kontakt til en revisor.

Kontakt os for at høre nærmere om selskabsformer.

Pakkeløsning 2

Pakke II indeholder det samme som pakke I, men er for iværksættere hvor der er mere end en ejer af det nyetablerede selskab.

Ved mere end en kapitalejer i et selskab, er det en rigtig god idé at få udarbejdet en ejeraftale, der regulerer ejerskabet af selskabet og hvad der er aftalt mellem parterne.

Mange iværksættere glemmer, eller fravælger ejeraftalen, da det kan være meget omkostningstungt at få den udarbejdet, desuden er alt jo godt og selskabsejerne er jo enige om hvordan virksomheden skal drives, opbygges og hvem der er ansvarlig for hvad. Det er også rigtigt i mange tilfælde, men faktum er blot, at det er nemmere at indgå en god og gensidig aftale, mens man er gode venner og før eventuelle problemer og uenigheder måtte opstå.

Derfor, er det hos Bruun-Kiilerich Advokater vores absolutte bedste råd til jer som iværksættere, sørg for at have den juridiske ramme i orden, og forsøg på den måde at imødekomme så mange potentielle problemer som muligt, i dette tilfælde ved at få udarbejdet en god ejeraftale, allerede i forbindelse med opstarten af jeres virksomhed. Det gør det nemmere, hvis i en dag ønsker at foretage vedtægtsændringer, optage nye kapitalejere i ejerkredsen af jeres selskab, der skal være kapitalklasser, en kapitalejer ønsker at udtræde af ejerkredsen m.fl.

Kontakt os for at høre mere om ejeraftalen, og hvorfor den er så vigtig. 

Kontakt os

 

Som advokatfirma er Bruun-Kiilerich erhvervsadvokater specialiserede i ansættelsesret, arbejdsret, HR-M&A og selskabsret. Derudover har vi stor erfaring med rådgivning inden for den generelle erhvervsret og persondata/GDPR.

+45 40 73 42 58

Charlottenlund: Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Egedal: Haretoften 6, 2765 Smørum

Mandag-Fredag 09:00-17:00

Afkrydsningsfelt

13 + 11 =