Om Bruun-Kiilerich Advokater

 

Bruun-Kiilerich Advokater er et erhvervsretligt advokatselskab, med advokatkontor i Gentofte Kommune, Charlottenlund og Egedal Kommune, Ledøje Smørum.

Vi tilbyder advokatrådgivning indenfor ansættelses- og arbejdsret, selskabsret, HR M&A og erhvervsret.

  

 

 

 

 

Hvorfor skal du vælge os? 

Advokat Kiki Lara Bruun-Kiilerich er ansvarlig advokat og indehaver af Bruun-Kiilerich Advokater, og som klient vil du have direkte adgang til Kiki, uden fordyrende og tidskrævende mellemled. Kiki følger din sag fra start til slut, og er den ansvarlige partner i forhold til din sag.

Vi har advokatkontor i både Charlottenlund; Gentofte kommune og Ledøje Smørum i Egedal kommune, og møder altid vores klienter med åbenhed, og en vilje til at finde den bedst mulige løsning på ethvert juridisk problem. For os, er det ikke kun den juridiske rådgivning og løsning, der er vigtig. Vi kigger på både din sag og virksomhed som en helhed, på den måde kan vi nemlig sikre dig, og din virksomhed, den bedst mulige løsning, der fungerer både juridisk og kommercielt.

Om os

En del af et stærkt advokat fællesskab

Bruun-Kiilerich Advokater er så privilegerede at være en del af et stærkt kontorfællesskab, og har derfor adgang til både vidensdeling og et stærkt team, af erfarne advokater. Du kan derfor trygt henvende dig med sager, der ikke falder helt indenfor vores beskrevne specialer. Kan vi ikke selv løse din sag, så kan en af vores dygtige samarbejdspartnere, og vi hjælper gerne med en henvisning, hvis din sag ligger uden for vores ekspertise.

Har du brug for møde med en advokat i en anden by end Charlottenlund eller Ledøje / Smørum, har vi som advokater
direkte adgang til mødelokaler i følgende byer: 

København – Amager 
Roskilde 
Taastrup
Køge 
Hillerød
RIngsted 

Kom i gang

Gennemsigtighed og samarbejde

Vi har et stort fokus på gennemsigtighed, og sørger altid for at du som klient, aldrig modtager dårlige overraskelser i forhold til hverken vores arbejde, eller prisen herfor.  Derfor gør vi meget ud af at orientere dig om en opgaves forventede omfang og timeforbrug, og giver altid løbende opdateringer i forhold til både løsning af selve opgaven og medgået tidsforbrug. Vi aftaler gerne en fast pris, på opgaver hvor det giver mening, og fakturerer aldrig for mere end vores reelle tidsforbrug. Du kan derfor trygt regne med at have det fulde overblik over både din sag og økonomi.

Vi tror på, at langvarige samarbejder med vores klienter, giver adgang til bedre advokatrådgivning. Derfor, står vi gerne til rådighed for et eller flere møder i din virksomhed, så vi kan opbygge et solidt kendskab til jeres organisation, forretning, drift og udvalgte medarbejdere, og i kommer til at kende os. Med andre ord, vi ønsker at være mere end blot et anonymt navn bag en e-mail og et telefonopkald.

 

Kontakt os

 

Som advokatfirma er Bruun-Kiilerich erhvervsadvokater specialiserede i ansættelsesret, arbejdsret, HR-M&A og selskabsret. Derudover har vi stor erfaring med rådgivning inden for den generelle erhvervsret og persondata/GDPR.

+45 40 73 42 58

Charlottenlund: Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Egedal: Haretoften 6, 2765 Smørum

Mandag-Fredag 09:00-17:00

Afkrydsningsfelt

11 + 12 =