Pakkeløsninger til iværksættere

  

 

 

 

Vores arbejde

Hos Bruun-Kiilerich Advokater, ved vi at det kan være dyrt og uoverskueligt at søge rådgivning som iværksætter.
Der er rigeligt at bruge både penge og tid på, og kapital er bare ikke det man har mest af, når man står og skal starte en helt ny virksomhed.

Vi har derfor sammensat nogle forskellige pakker til iværksættere. Udover at være til en skarp pris, så indeholder pakkerne hvad du som ny startet virksomhed har brug for; overblik, hjælp til opstart, og opfølgende rådgivning når din virksomhed er etableret og i gang.

Pakkeløsning 1

1 times rådgivning i forhold til valg af selskabsform, ejerforhold og juridiske faldgruber for iværksættere, så du er sikret at din virksomhed kommer godt fra start, og den juridiske ramme for din virksomhed og opstart er i orden.

Vi udarbejder de nødvendige juridiske standarddokumenter, der er påkrævet for at stifte et kapitalselskab, du kan frit vælge om det skal være et anpartsselskab ApS eller aktieselskab A/S.

1 times opfølgende rådgivning, når din virksomhed har været i drift i ca. 6 måneder. Så du er sikret at du som selskabsejer er opdateret på nyt, og får den rette rådgivning i forhold til din virksomheds fortsatte drift, udvikling og vækst. Det kan f.eks. værre du allerede er nået til at skulle ansætte virksomhedens første medarbejder, skal have rådgivning til indgåelse af en leverandørkontrakt, en eneforhandleraftale eller noget helt andet.

For at sikre din virksomhed kommer godt fra start, er du hos Bruun-Kiilerich sikret kompetent advokatrådgivning, sådan at du og din virksomhed får struktureret selve opstartsprocessen bedst muligt, men i særdeleshed også får sikret din virksomheds fortsatte vækst og kommercielle udvikling.

Hos Bruun-Kiilerich Advokater, samarbejder vi med flere dygtige revisorer og er altid parate til at hjælpe vores klienter med en henvisning og kontakt til en revisor.

indhold:

Pakke 1

  • 1 times advokatrådgivning
  • Stiftelsesdokument
  • Vedtægter
  • Ejerbog
  • Anmeldelse til Erhvervsstyrelsen
  • Selskabsmappe med selskabets samlede originale selskabsdokumenter
  • 1 times opfølgende advokatrådgivning efter ca. 6 måneder/behov

Pris i alt: DKK 4.500,00 ekskl. moms

Bemærk venligst at i tillæg hertil kommer gebyr for selve stiftelsen og registrering ved Erhvervsstyrelsen på DKK 670,00.

Pakkeløsning 2

Pakke II indeholder hele pakke I, men er for iværksættere hvor der er mere end en ejer, af det nyetablerede selskab.

Ved mere end en kapitalejer i et selskab, er det nemlig en rigtig god idé at få udarbejdet en ejeraftale, der regulerer ejerskabet af selskabet og hvad der er aftalt mellem parterne.

Mange iværksættere glemmer eller fravælger ejeraftalen, da det kan være meget omkostningstungt at få den udarbejdet, desuden er alt jo godt og selskabsdeltagerne er alligevel enige om, hvordan virksomheden skal drives, opbygges og hvem der er ansvarlig for hvad. Det er også rigtigt i mange tilfælde, men faktum er blot at det er nemmere, at indgå en god og gensidig aftale, mens man er gode venner og længe før eventuelle problemer og uenigheder måtte opstå.

Derfor er det hos Bruun-Kiilerich Advokater, vores absolutte bedste råd til jer som iværksættere: sørg for at have den juridiske ramme i orden, og forebyg på den måde mange potentielle problemer.

En god og velbalanceret ejeraftale, der er udarbejdet allerede i forbindelse med opstarten af jeres virksomhed, gør det nemmere, hvis i en dag ønsker at foretage vedtægtsændringer, optage nye kapitalejere i ejerkredsen af jeres selskab, hvis der skal være kapitalklasser, når en kapitalejer ønsker at udtræde af ejerkredsen m.fl.

indhold:

Pakke 2

  • Hele pakke I
  • En ejeraftale, tilpasset netop jeres virksomhed og situation
  • 1 times rådgivning om ejeraftalen 

Pris i alt: DKK 12.500,00 ekskl. moms

Bemærk venligst at i tillæg hertil kommer gebyr for selve stiftelsen og registrering ved Erhvervsstyrelsen på DKK 670,00. 

Kontakt os

 

Som advokatfirma er Bruun-Kiilerich erhvervsadvokater specialiserede i ansættelsesret, arbejdsret, HR-M&A og selskabsret. Derudover har vi stor erfaring med rådgivning inden for den generelle erhvervsret og persondata/GDPR.

+45 40 73 42 58

Charlottenlund: Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Egedal: Haretoften 6, 2765 Smørum

Mandag-Fredag 09:00-17:00

Afkrydsningsfelt

12 + 14 =