Pro bono

Hos Bruun-Kiilerich Advokater tror vi på at give noget tilbage, derfor har vi lavet en gratis ordning for advokathjælp til erhverv og ansættelsesret

 

Gratis advokathjælp til erhverv og ansættelsesret

Vi er meget bevidste om, at det kan være dyrt at gå til advokat, og at særligt i forbindelse med Corona nedlukningen, hvor de officielle retshjælpskontorer er lukkede, kan det forekomme umuligt at få adgang til gratis advokathjælp.

Derfor tilbyder vi som noget nyt vores Pro bono-ordning, hvor vi tilbyder at påtage os op til 2 sager pr. måned, med 2 timers gratis advokatrådgivning pr. sag. Det kan f.eks. være du er virksomhedsejer, selvstændig eller iværksætter, og har brug for advokatrådgivning om behovet for en ejeraftale, den rette selskabsform, ansættelse af medarbejdere, ansættelsesforhold, opløsning / genoptagelse af selskaber, eller anden erhvervsretlig rådgivning.

Er du privatperson kan det være du har behov for rådgivning i forhold til en afskedigelse, betydningen af en konkurrence- eller kundeklausul eller måske en tvist mellem dig og din arbejdsgiver m.fl.

Advokat gratis, fri proces og retshjælp

Hvordan søger man om gratis advokatrådgivning til erhverv?

Vi udvælger den første uge i hver måned de 2 sager vi har mulighed for at behandle.  For at komme i betragtning, bedes du indsende en kort beskrivelse af din sag på probono@bk-legal.dk.

Til en start skal du ikke indsende dokumenter, bilag, personoplysninger eller andet, men blot en kort beskrivelse af dit juridiske problem.
Udvælger vi netop din sag, opretter vi dig som klient, og aftaler separat hvad vi har behov for at modtage af dokumenter m.v., for at kunne hjælpe dig med din sag.

For at komme i betragtning til vores pro bono-ordning, skal din sag være indenfor et af vores kompetence- og rådgivningsområder, dem kan du læse nærmere om her på vores hjemmeside.

Fri proces og retshjælp

Vær opmærksom på, at vi også behandler sager indenfor betingelserne for fri proces og retshjælpsdækning, hvis du mener at have en sag, der er egnet til behandling inden for disse betingelser, er du velkommen til at kontakte os direkte. Læs mere om fri proces og retshjælp hos advokat

 

Advokat retshjælp forsikring

Kontakt os

 

Som advokatfirma er Bruun-Kiilerich erhvervsadvokater specialiserede i ansættelsesret, arbejdsret, HR-M&A og selskabsret. Derudover har vi stor erfaring med rådgivning inden for den generelle erhvervsret og persondata/GDPR.

+45 40 73 42 58

Charlottenlund: Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Egedal: Haretoften 6, 2765 Smørum

Mandag-Fredag 09:00-17:00

Afkrydsningsfelt

9 + 15 =